6 gedachten over “Vragen

1. Ik heb me eergisteren aangemeld om met enkele leerlingen uit mijn klas de cursus Spaans te gaan doen.
    Ik heb een account gemaakt.
    Nu wil ik terug naar dat beginaccount. Maar dat lukt niet.
    Ik lijk wel zelf de cursist, want bij dat menu kom ik steeds.
    Ik wil de mailadressen van de leerlingen nog toevoegen om wie het gaat.
    Maar op die pagina kan ik niet komen.
    Heb je advies?
    Graag, ik kom er niet uit.

2. Als cursist ontvang ik een e-mail met de mededeling “30 punten verwijderd van level 11”.
    Ik weet niet hoe ik de 30 punten kan behalen, want ik heb de lessen 1 t/m 10 allemaal gedaan.
    Kunt u mij helpen

• Hoi Hans, gewoon lekker doorgaan met oefenen, dan haal je vanzelf steeds meer punten. Uiteindelijk zijn de punten en de streaks en de levels slechts speelse elementen om je aan te moedigen om te blijven oefenen.

3. Mijn klas is wekelijks bezig met Duolingo en de kinderen vinden het geweldig. Wel merk ik op dat de resultaten van kinderen niet altijd bijgewerkt worden in het groepsoverzicht, terwijl ik zeker weet dat ze onderdeel hebben afgerond. Waar kan dat aan liggen?

• In het groepsoverzicht kan je kiezen voor “Activity details” en “Course progress”. De activity details worden direct bijgewerkt, dat kun je zien als je voor de periode “Today” kiest of “Past week”. De Course progress worden met enige vertraging bijgewerkt. Reacties welkom wie hier meer ervaring mee heeft.

WordPress spam blocked by CleanTalk.